ИВАНОВ СЕРВИЗ - 2016 ЕООД ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО. РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА БИТОВА ТЕХНИКА. ПРОГРАМИРУЕМИ ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ. БЕЗПЛАТНО ПРОГРАМИРАНЕ. СЕРВИЗ НА БЯЛА И ЧЕРНА БИТОВА ТЕХНИКА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ.
ИВАНОВ СЕРВИЗ

ОНЛАЙН МАГАЗИН

ПРОГРАМИРУЕМО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ РАТАЙ 4248  

ПРОГРАМИРУЕМО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ РАТАЙ 4248 0
код: RCPR4248
ПРОГРАМИРУЕМО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ 4 В ЕДНО РАТАЙ 4248
ОпаковкаКоличествоЦена
бр.-+
13.00 лв
Всички цени са в BGN, с ДДС
  RT4248 е от тези модели програмируеми дистанционни, които могат да управляват до 4 устройства едновременно. Плюсовете на такъв вид дистанционно са неизброими. Предимствата им в сравнение с морално остарелите универсални дистанционни, също.
  знаем, че добрите стари телевизори с кинескопи се изместват от новите плазмени, LED и LCD телевизори. Но това не значи, че не са толкова добри, колкото са били при закупуването им преди 20 години. И когато заради едно дистанционно, което се е повредило ( но вече няма негов оригинален заместител на пазара), предприемете преместване на телевизора при тъщата, на помощ идват нашите дистанционни, които могат да се програмират за над 400 000 различни модели устройства.
  Няма нужда да се затрупвате с множество дистанционни. Имате нужда само от едно- RATAI 4248 .
  Също така може да ни пратите моделите на устройствата си, и ние да програмираме дистанционното вместо Вас. При този вариант обаче има известен риск.
  Безплатно програмиране.
  При закупуване, чрез онлайн магазина ни, моля свържете се с нас на email:ivanovservice [аt] abv.bg , и напишете моделите и видовете на устройствата за да ви го програмираме.